Jag älskar dig mamma ♥

Det började 2008 tror jag? Det var innan vi hade fått Bella iallafall, men är lite osäker på vilket årtal det var. Men det spelar ingen roll.
Jag var yngre, och fattade inte så mycket. Men mamma och pappa berättade att mamma hade fått cancer, bröstcancer. Klart jag blev rädd och ledsen, men fattade inte riktigt vad som skulle hända osv, så efter ett tag märkte jag knappt av det.

Mamma tappade håret, hon åkte in och ut från sjukhuset, det var en massa operationer. Men hon hade alltid ett leende på läpparna, och efter något år var allt över. Vi köpte Bella, allt var som det skulle vara. I flera år, jag tänkte in på det längre. Det var över.

Hösten 2011, alltså den här hösten. En helt vanlig torsdag, tror jag det var, berättade mamma att hennes cancer hade spritt sig så hon skulle behöva göra om allt. Jag berättade det för mina vänner, särskilt mina närmaste vänner som var med "förra gången" blev rätt chockade. Men dem lät mig vara ifred när jag sa att jag inte ville prata om det, och det är jag tacksam över. Men den här gången gick det mycket snabbare, veckan efter hon hade fått reda på det blev hon opererad. Alla "stora" operationer var över på några veckor, till skillnad från förra gången då det tog flera månader.

Mamma har tappat rätt mycket hår nu, och hon kommer tappa mycket mer. Hon har gjort två av sex cellgiftsbehandlingar än så länge. För det mesta är hon precis som vanligt, glad och positiv. Men det finns dagar då hon bara ligger ner, har ont överallt och det går knappt att prata med henne utan att få ett otrevligt svar. När pappa är hemma brukar även sådana dagar gå jättebra, men när han är borta så är det jag som får ta hand om det mesta. Men det står jag ut med! ;)

För det mesta så tänker jag inte så jättemycket på det, men så finns det dagar när jag blir jätteledsen och då mår jag inte bra alls. Det brukar ofta bli så när jag inte sovit så mycket, då blir jag typ övertrött = ledsen. Men för det mesta är jag glad och tar det som det kommer.

Nu kan vi skämta om det på ett sätt vi inte kunde förut, mamma har en peruk som jag tycker ser ut som en svamp xdd men serri, hon ser ut som en svamp när hon har den på sig?! :O Hahhahaa! Det har vi skrattat åt jättemycket, särskilt när jag provar den. Man ser fan ut som en svamp i den xd.

Jag älskar dig mamma, oavsett vad som händer är du alltid bäst, bäst, bäst ♥ Snart är det över igen, förhoppningsvis på riktigt nu ♥♥♥♥

Har varit den jobbigaste tiden i mitt liv.. Men det är bara att stå ut. ♥

Kommentarer
Postat av: Felicia!

sv; usch,det är verkligen hemskt!Jag hoppas att det blir bättre men under den tiden så finns jag här och kan stötta! Ibland kan det kännas bra och prata med folk som man inte känner 100%

2011-12-19 @ 18:30:35
URL: http://cavallo.blogg.se/
Postat av: Elvira

Du får verkligen peppa din mamma och hälsa henne från mig finns ALLTID FÖR DIG om fet är något du kan ringa mig kl 02.00 jag kommer svara jag finns här vid din sida

Puss o kram FINASTE Tova älskar dig <3 <3

2011-12-19 @ 19:07:41
URL: http://stockbytjejer.blogg.se/
Postat av: Lina

Du är förjävligt stark Tova. <3 du är världens bästaste vän skaru veta, puss på dig. älskar dig!

2011-12-19 @ 20:05:12
URL: http://ponnysmurfarnas.blogg.se/
Postat av: Ida

Kommer alltid att finnas här för dig Tova ska du veta <3

Älskar dig! <3

2011-12-20 @ 08:43:17
URL: http://idatessem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0