Eminem

Hej!
Idag red jag på Eminem. Först skulle jag ha Little May men bytte med Moa så jag fick Eminem istället. Först gjorde vi 1-2-3 leken, det gick bra. Han blev väldigt stark i galoppen. Sedan gjorde vi en lek, och Eminem blev övertaggad, var jättestark, ville inte stå still, reste sig några gånger osv. Men jag satt kvar iallafall hehe!
Sedan jobbade vi självständigt. Jag travade inte mycket, utan red mest i skritt. Gjorde mycket skänkelvikningar, volter, framdelsvändningar osv, för att få honom att lyssna på mig. Han gick i en ganska fin form, fast i traven var det lite svårare för då ville han gärna springa lite. Men Lotta hjälpte mig, så efter ett tag mjuknade han där också. Men mest red jag i skritt som sagt. Sedan i slutet gjorde vi typ ett litet ärevarv, eller vi galopperade ett varv och gasade på lite. Kände sådan skillnad från ibörjan och leken, mitt skritt-jobb hade verkligen funkat bra! Han fattade en jättelugn galopp trots att dem andra hästarna galopperade räääätt fort om man säger så, hans galopp var var verkligen HELT kontrollerad av mig eller va man ska säga. Men då sa jag till honom att öka, och då gjorde han det såklart. Men utan att bli stark eller så, utan jag kunde fortfarande ha den där kontrollen trots att det gick lite snabbare. Så jag är trots allt jättenöjd! :D
Förresten... Nu har jag slutat i Malins Änglar. Det känns jätte jobbigt faktiskt, så imorgon är det sista gången jag rider i den gruppen. Men man kan inte gå i samma grupp hela livet, så är det bara. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0